BASTAKORLIKDA ILHOM MANBALARI VA IJOD JARAYONI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Mazkur mavzu bastakorlik faoliyatida ilhom manbalarining o‘rni va ahamiyatini yoritib beradi. Unda tabiat, jamiyat, insoniy kechinmalar hamda milliy an’analarning bastakor ijodiga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, ijodiy jarayon bosqichlari, musiqiy g‘oyaning shakllanishi va uni asarda mujassamlantirish usullari haqida qisqacha ma’lumot berilgan.