MILLIY HARAKATLI O‘YINLAR ORQALI MAKTAB O‘QUVCHILARINING SPORTGA QIZIQISHINI OSHIRISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Ushbu maqolada maktab yoshdagi bolalarda harakatli o‘yinlarni qo‘llash orqali jismoniy jihatlarni tarbiyalashda jismoniy tarbiya vositasi sifatida harakatli o‘yinlardan foydalanish va shu asosida Umumiy o‘rta ta’lim maktablari sharoitida bolalarning harakat faoliyatini rivojlantirish texnologiyasining nazariy asoslari va usuliy yo‘llarini aniqlash, hamda maqsadga erishish jarayonida Umumiy o‘rta ta’limlari sharoitida bolalarning harakat faoliyatini rivojlantirish uchun olib borilayotgan jismoniy tarbiya va ommaviy sog‘lomlashtirish tadbirlari tashkillashtirib tadqiqot olib borish ko‘zda tutilgan.