Ishlab chiqarishda zararli omillar ta'sirini kamaytirish uchun maxsus biologik qo‘shimchalarni qo‘llash (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada ishlab chiqarish jarayonida inson organizmiga salbiy ta’sir ko‘rsatadigan zararli omillar, ularning oqibatlari va ularni kamaytirish yo‘llari tahlil qilinadi. Ayniqsa, biologik qo‘shimchalarning organizmni himoya qilishdagi roli, ularning xususiyatlari va foydalanish usullari haqida ma’lumotlar beriladi. Zamonaviy tadqiqotlar va amaliy tajribalar asosida ishlab chiqarishda ishlovchilarning sog‘lig‘ini saqlashga yordam beruvchi biologik qo‘shimchalar samaradorligi ko‘rib chiqiladi.