JADIDLARNING OʻZBEK ADABIYOTIDAGI OʻRNI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada, biz bilgan va bilmagan jadidchilarimizning butun hayoti davomida kelajak avlodning oʻqishi, erkin hayot kechirishi uchun qilgan harakatlari, ulardan qolgan ilmiy-badiiy asarlariga va ularning mazmun-mohiyatiga toʻxtalib oʻtildi.