MUHANDISLIK GRAFIKASI FANLARI TERMIN HAMDA TUSHUNCHALARINI O‘RGATISHDA DIDAKTIK O‘YIN TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH. (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Mazkur maqolada didaktik o‘yin texnologiyalaridan foydalanishning o‘qitish jarayonidagi ahamiyatini yoritish orqali pedagogning bu texnologiyalardan faol foydalanish ko‘nikmasini shakllantirish usullari keltirib o‘tildi. Muhandislik grafikasi termin hamda tushunchalarini qulay va oson o‘rgatishda didaktik o‘yin texnologiyalaridan foydalanish metodlarini ishlab chiqqan holdan uni pedagogik faoliyatda tadbiq etishga harakat qildik.