OLIY TA'LIMDA JISMONIY TARBIYA VA SPORT DARSLARINI TASHKIL ETISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH METODIKASI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Maqolada oliy ta'limda jismoniy tarbiya va sport darslarini tashkil etishda axborot texnologiyalardan foydalanishning axamiyati, dunyoqarash hamda tafakkur koʻlamini hosil qilish, jismoniy, ma'naviy va axloqiy sifatlarni shakllantirish, boʻlajak jismoniy tarbiya va sport oʻqituvchilari uchun axborot texnologiyalaridan foydalanish boʻyicha ayrim tavsiyalar berilgan va muxokama qilingan.