Gandbolchilarni yillik tayyorgarlik mashg’ulotlarida texnik tayyorgarligini takomillashtirish metodikasi (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada gandbolchilarni yillik tayyorgarlik mashg’ulotlarida texnik tayyorgarligini takomillashtirishga qaratilgan gandbol sport turida darvozobonlarni yillik rejasini tuzish qo’llash hamda uning samaradorligini tahlil qilish to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.