(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining mustaqillikdan keyingi taraqqiyot modeli, iqtisodiy va ijtimoiy islohotlar jarayoni hamda innovatsion rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilingan. Shuningdek, mamlakatda amalga oshirilgan privatizatsiya, investitsion siyosat, ta’lim va sog‘liqni saqlash tizimidagi islohotlar, innovatsion rivojlanish hamda xalqaro hamkorlik masalalari yoritilgan. O‘zbekiston taraqqiyot modelining asosiy tamoyillari va uning iqtisodiy barqarorlikka ta’siri ilmiy jihatdan asoslab berilgan.