(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada, biz bilgan va bilmagan jadidchilarimizning butun hayoti davomida kelajak avlodning oʻqishi, erkin hayot kechirishi uchun qilgan harakatlari, ulardan qolgan ilmiy-badiiy asarlariga va ularning mazmun-mohiyatiga toʻxtalib oʻtildi.