(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada sport-sog‘lomlashtirish turizmi yoʻnalish talabalarining tevarak atrof haqidagi bilimlarini boyitishda muhim ahamiyatga ega, bu nafaqat jismoniy sog‘liqni yaxshilash, balki ruhiy va ijtimoiy rivojlanish uchun ham uyg‘unlashgan imkoniyatlar yaratadi. Sport-sog‘lomlashtirish turizmi orqali talabalar turli sport turlari bilan shug‘ullanishi, shuningdek koʻnikma va malakalarini hosil qiladilar.