(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Bo’lajak o’qituvchilarni kreativ ishlab chiqarish asosida innovatsion faoliyatga ishlab chiqish bugungi kunning eng muhim pedagogik talablaridan biridir. Ta’lim yangi texnologiyalar va metodiklar yordamida keng tarqalgan va ta’lim jarayonida qo’shimcha ta’limning xavfsizligini ta’minlashda muhim o’rin tutadi. kreativ faoliyatni ishlab chiqishda asosiy vosita bo’ladi.