JAMIYAT TARAQQIYOTIDA ICHKI ISHLAR HODIMLARINING MAS’ULIYATI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada jamiyat taraqqiyotida ichki ishlar xodimlarining mas’uliyati va ularning huquqni muhofaza qilishdagi o‘rni keng yoritilgan. Xodimlarning ijtimoiy mas’uliyati, fuqarolar bilan samarali muloqot o‘rnatish, profilaktik ishlar olib borishdagi faoliyati va ularning psixologik barqarorligi muhokama qilingan. Ichki ishlar organlari faoliyatining samaradorligi davlat va jamiyatning qo‘llab-quvvatlashiga hamda xodimlarning professional rivojlanishiga bog‘liq ekani ta’kidlangan. Ushbu tadqiqot jamiyatda xavfsizlikni ta’minlash va ijtimoiy barqarorlikni mustahkamlash bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.