Zoologiya darslarida “Suyakli baliqlar sinfi” bobi mavzularni o`qitishda Nilufar guli metodidan foydalanish (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada  Zoologiya darslarida  “Suyakli baliqlar sinfi” bobiga oid mavzularni  Nilufar guli metodidan  foydalanib o`tishning afzalliklari haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan.