Zoologiya darslarini o`qitishda keys-stadi ta`lim texnologiyasidan foydalanish (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada  Zoologiya darslarida  “Suyakli baliqlar sinfi” bobiga oid mavzularni  keys-stadi texnologiyalaridan foydalanib o`tishning afzalliklari haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan