BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA MUSTAQIL IJODIY FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda mustaqil ijodiy faoliyatni rivojlantirish metodikasi haqida batafsil to’xtalib o’tilgan.