IN VITRODA DONAKSIZ ANORNI KOʻРAYTIRISH TEХNALOGIYASI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Maqolada  danaksiz anorning yuqori va sifatli ko’chatlarini in vitro sharoitida stimulyatorlar bilan to’yintirilgan MS muhitida o’stirib, o’simliklarni o’sishi, rivojlanishi ustida amalga oshiriladigan  tatqiqot natijalari