MINEZ-QULIQTI ERIKLI BASQARIW (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Bul izertlew jumısı "Minez-qulıqtı erikli basqarıw" temasın úyreniwge arnalǵan bolıp, psixologiya salasında minez-qulıqtı baqlaw hám basqarıw usılların anıqlawǵa qaratılǵan. Izertlew dawamında minez-qulıq túsinigi jáne onıń psixologiyadagi ornı, erikli basqarıw teorıyaları, sonıń menen birge, minez-qulıqtı basqarıw usılları keń talqılaw etiledi. Alınǵan nátiyjeler tiykarında, minez-qulıqtı erikli basqarıwdıń psixologiyalıq tiykarları hám ámeliy qollanılıw múmkinshilikleri analiz etiledi. Izertlew nátiyjeleri, minez-qulıqtı basqarıwdıń nátiyjeli usılların islep shıǵıwǵa hám jeke hám de social rawajlanıwǵa úles qosadı