Zenodo’s user support line is staffed on regular business days between Dec 23 and Jan 5. Response times may be slightly longer than normal. (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Bul maqalada jámiyettiń eń tıykarǵı buwını bolǵan shańaraq hám shańaraq integraciyası boyınsha maǵlıwmatlar berilgen. Maqalada shańaraq integraciyasın kúsheytiw, shańaraq integraciyasın túsiniw, shańaraq integraciyasına tásir etiwshi faktorlar, shańaraq integraciyasın támiyinlew ushın bir qatar ámeliy jollar hám metodlar haqqında pikirler bayan etilgen