Тиббий таьлимда ракамлаштиришнинг ахамияти (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Mazkur maqolada tibbiy ta’lim sohasida raqamlashtirish jarayonining ahamiyati va zamonaviy ta’lim jarayonlariga kiritilayotgan innovatsion texnologiyalarning o‘rni yoritib berilgan. Tibbiy ta’limning raqamlashtirilishi o‘quv jarayonlarini optimallashtirish, talabalar uchun qulayliklar yaratish va ta’lim sifatini oshirishda muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi.