Ўзбекистонда 2016–2025 йилларда ижтимоий ҳимоя тизими ислоҳотлари: натижа ва истиқболлар (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикасида 2016–2025 йиллар мобайнида ижтимоий ҳимоя тизимида амалга оширилган ислоҳотлар, уларнинг натижалари ва келгуси истиқболлар таҳлил қилинган. Мақсад – амалга оширилган чора-тадбирлар самарадорлигини баҳолаш ва тизимни янада такомиллаштириш бўйича тавсиялар ишлаб чиқиш. Таҳлиллар норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар, статистик маълумотлар ва амалиёт таҳлили асосида олиб борилди.