XXI asrda axborot xavfsizligi masalalari, muammo va yechimlar (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu  maqolada  Axborot  xavfsizligi tushunchasi  nazariyasi va uning jamiyat hayotidagi roli, xususan, texnik imkoniyatlar, kiberxavfsizlik, axborotning yoshlar ongiga ta’siri yoritilgan  bo’lib, axborot  xavfsizligini  ta’minlashdagi chora - tadbirlar  haqida so’z boradi