SAVOD O‘RGATISH METODLARINING QIYOSIY-TANQIDIY TAHLILI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ta’lim sifatini oshirish bu o‘qituvchi va o‘quvchining ta’lim jarayonida hamkorlikda ish yuritsagina yuzaga keladi. Ta’limning ilk bosqichi bo‘lmish boshlang‘ich ta’lim ushbu jarayonlarni boshlab beradi. Ushbu maqolada ta’limning dastlabki bosqichi bo‘lgan bolalarga savod o‘rgatish jarayonlari, savod o‘rgatish metodlarining qiyosiy-tanqidiy tahlili haqida so‘z boradi