HUJAYRA ORGANOIDLARI - MITOXONDRIYA VA PLASTIDA (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda hujayra organoidlari, mitoxondriya va plastidalar haqida, ularning hayot kechirishi, tarkibi, rivojlanishi va  ko`payishi haqida so`z yuritiladi.