UYUSHMAGAN YOSHLAR KELIB CHIQISH SABABLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarning ijtimoiy tuzilmaning barqaror rivojlanishidagi o‘rni tahlil qilinadi. Unda ilmiy ta‘rif berilgan va yoshlarning jamiyat rivojlanishidagi o'rni tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada  O‘zbekistonda yoshlarni jamiyatimizning faol ijtimoiy guruhi sifatida shakllantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlarning mohiyati ochib berilgan.