KICHIK BIZNESNI RIVOJLANTIRISHNING IQTISODIY ASOSLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Bugungi kunda kichik biznesni rivojlantirishning iqtisodiy asoslari hozirgi davrda shiddat bilan rivojlanayotgan zamonda tadbirkorlik iqtisodiyotning barqaror ósish omilidir.