Alisher Navoiy devonlarining XIX asrda kitobat qilingan qo’lyozma nusxalari (Davlat adabiyot muzeyi fondi asosida) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasi Fanlar Akademiyasi Alisher Navoiy nomidagi Davlat Adabiyot muzeyining qo’lyozmalar katalogida Alisher Navoiyga tegishli qo’lyozma asarlar orasidan XIX asrga oid devonlari jamlangan qo’lyozma nusxalar haqida  ma’lumot berib o’tilgan. Maqolada muzey fondidagi XIX asrga tegishli yigirma yetti qo’lyozma ajratib olinganligi va ularning qisqacha tavsifi, ba’zi kamchiliklari va o’ziga xususiyatlari haqida ma’lumotlar berildi.