ТИЖОРАТ БАНКЛАРИ КРЕДИТ ПОРТФЕЛИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Республикамизда фаолият олиб бораётган ҳар қандай банк мамлакат бозор иқтисодиётининг энг муҳим элементи ҳисобланади. Банк тизимининг ривожланиши бир-бири билан чамбарчас боғлиқ савдо, саноат ва қишлоқ хўжалиги каби турли соҳаларда фаолият олиб бораётган хўжалик юритувчи субъектлар билан боғлиқ.