ONA TILI TA’LIMIDA FRAZEOLOGIK KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISHNING LINGVISTIK ASOSLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda frazeologik kompetensiyalarni shakllantirishning tarkibiy tuzilishi va o‘qitishda qo‘llanadigan zamonaviy yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.