RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA SANOAT KORXONALARINING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
1. O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining “2019-2021 yillarda O‘zbekiston Respublikasini innovatsion rivojlantirish strategiyasini tasdiqlash to‘g‘risida”gi PF5544-son Farmoni, 21.09.2018 y. https://lex.uz/ru/docs/3913188 2. Mirziyoyev Sh.M. Oliy majlisga murojaatnomasi https://uza.uz/uz/posts/zbekistonrespublikasi-prezidenti-shavkat-mirziyeevning- oliy25-01-20203. Shumpeter y. Teorii ekonomicheskogo razvitiya. / Y. Shumpeter. – M.: Ekonomika, 1995y. – 540 s. 4. Dandon E. Innovatsii: kak opredelyat tendensii i izvlekat vыgodu / E.Dandon. - M. : Vershina, 2006. - 304 s. 5. Xramsova N.A., Axmatova A.A. Teoreticheskiye osnovы upravleniya innovatsionnoy deyatelnosti predpriyatiya. // Strategii biznes / Elektronnыy nauchno-ekonomicheskiy jurnal. № 10 (54). 2018. S. 18-22. 6. Zaynuddinov Sh.N., Rasulov N.M. Innovatsion menedjment (darslik). - T.:“Innovatsion rivojlanish nashriyot-matba uyi”, 2020. - B.540. 7. Mamadaliyev A.A. Iqtisodiyotni boshqarishda inson omilini faollash- tirishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmidan foydalanishni takomillashtirish. (PhD) diss. avtoref. -T.: 2017. – B.28.