КАСАЛХОНА ИЧИ ИНФЕКЦИЯЛАРИ ЧАҚИРУВЧИЛАРИНИ АНИҚЛАШ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Касалхона ичи инфекцияси билан касалланишнинг тобора ривожланиб боришида, асосий уринни эгаллаб турган шартли-патоген кузгатувчини эрта аниклаш долзарб муаммолардан бири булиб колмокда. Бу эса янгидан-янги бактериал инфекция гурухларини текшириш усулларини тадбик этишни талаб килади