АДАБИЙ ПОРТРЕТНАВИСЛИКДА МАҲОРАТ МАСАЛАСИ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Мазкур мақолада академик, йирик танқидчи Матёқуб Қўшжонов ижодининг бир қирраси – адабий портрет яратишдаги маҳорати масаласи ўрганилган ва маълум хулосалар чиқарилган