Voyaga yetmaganlarga nisbatan qo‘llaniladigan jinoiy-huquqiy ta’sir choralari (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Maqolada voyaga yetmaganlar jinoyatchiligi, ularni majburlov choralari qo’llagan holda jazodan ozod etish, qayta tarbiyalash uchun jinoiy-huquqiy ta’sir choralari qo‘llash, xorijiy davlatlarda voyaga yetmagan huquqbuzar uchun qo‘llaniladigan ta’sir choralarni tahlil etish va shu asnoda milliy qonunchilikni takomillashtirish borasida xulosalar qilingan