ОЛИЙ ТАЪЛИМ: ЎЗГАРУВЧАН МЕҲНАТ БОЗОРИ ТАЛАБЛАРИ АСОСИДА ЮҚОРИ МАЛАКАЛИ КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШ МАСАЛАЛАРИ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Олий таълим зарур ихтисосликлар бўйича иқтисодиёт соҳалари ва тармоқлари эҳтиёжидан келиб чиққан ҳолда юқори малакали, меҳнат бозорида рақобатбардош, кучли илм салоҳиятига эга мутахассислар тайёрлашга даъват этилган