O‘YIN ASOSIDAGI TADQIQOT FAOLIYATINING BOLALAR TAFAKKURIGA TA’SIRI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar tafakkurini  rivojlantirishda o‘yin asosidagi tadqiqot faoliyatining pedagogik va psixologik ahamiyati yoritilgan.