BILISH-TADQIQOT FAOLIYATIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda tafakkurni rivojlantirishda bilish-tadqiqot faoliyatining o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Tarbiyachining yo‘naltiruvchi roli, pedagogik shart-sharoitlar hamda amaliy mashg‘ulotlar shakllari ilmiy-nazariy jihatdan ochib berilgan.