OCHIQ YUZLI, GO‘ZAL XULQLI BO‘LISH – MO‘MINLIK ALOMATI VA MUNOFIQLIKKA ZID FAZILAT (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqola  jamiyat uchun muhim bo’lgan ochiq yuzli bo’lish, go’zal xulqni tarbiyalash haqida bo’lib, uning ijtimoiy omillarini o’rganadi. Insonni o’rab turgan muhitda go’zal xulq bilan muomala qilishning ijobiy o’rni  hadislar va hayotiy voqealar bilan sharhlanadi.