FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING O‘RGANLILISHI VA ULARNING USLUBIY XUSUSIYATLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Frazeologik birlik va uning ta’rifi. Har qanday til o‘zining ichki va tashqi tuzilishiga ega. Shunga ko‘ra uning imkoniyatlari kengayib boraveradi. Frazeologik birliklarning o‘rganilish tarixi, tilshunoslikda frazeologik birliklarning ahamiyati va uslubiy xususiyatlari bayon qilindi.