ANEMIYANING ZAMONAVIY TASHXIS VA DAVOLASH YONDASHUVLARI. (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada anemiyaning zamonaviy tasnifi, tashxis qo‘yish bosqichlari hamda davolash usullari yoritilgan. Anemiyaning turli shakllari uchun qo‘llanilayotgan klinik va laborator diagnostika vositalari, shuningdek, etiologik va simptomatik terapiya yondashuvlari tahlil qilinadi. Zamonaviy tibbiyotda personalizatsiyalangan yondashuv, genetik tahlillar va yangi dorilar muhim ahamiyat kasb etmoqda.