ФУНКЦИОНАЛ ҲОЛАТИНИ НАЗОРАТ ҚИЛИШ ОРҚАЛИ БОКСЧИЛАР ТАЙЁРГАРЛИГИНИ ОПТИМАЛЛАШТИРИШ (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Мақолада малакали боксчиларнинг мусобақаолди тайёргарлиги жараёнида функционал ҳолат юрак қисқариш частотаси (ЮҚЧ) кўрсаткичлари таҳлил қилинган. Юклама ва тикланиш жараёнларининг динамикаси, уларнинг функционал имкониятларга таъсири ёритилиб, илмий манбалар ва амалий тадқиқотлар асосида баҳоланган.