TABIIY FANLARNI O’QITISHDA VERTUAL DASTURLAR FOYDALANISH TA’LIM SAMARADORLIGI OSHIRISH OMILLARI SIFATIDA (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar yordamida tabiiy fanlarni virtual dasturiy mahsulotlar foydalanish orqali о‘quv jarayonini samaradorligini oshirish imkoniyatlari yoritib berilgan.