MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNI BOSHLANG‘ICH TA’LIMGA TAYYORLASH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada, uzluksiz ta’limning ilk bo‘g‘ini bo‘lgan maktabgacha ta’lim tashkilotida tarbiyalanayotgan maktab yoshidagi bolalarga ilk ya’ni, boshlang‘ich ta’limga tayyorlash, ularni boshlang‘ich ta’lim olishlarida ketma – ketlikka rioya qilish haqida so‘z  yuritiladi.