AQLI ZAIF BOLALAR DIQQATI VA XOTIRASINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Aqli zaif bolalar xotirasi oddiy bolalar xotirasidan sezilarli darajada farq qiladi. Ushbu maqolada aqli zaif bolalalarning diqqati va xotirasi haqida ma’lumotlar keltirib o’tiladi.