YANGI KONSTITUTSIYADA O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI VA O‘QTUVCHILARGA E’TIBOR (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Yangi Konstitsiya kiritilgan o‘zgarishlardan Oʻzbekiston— huquqiy, ijtimoiy va dunyoviy davlat va o‘qituvchilarga e’tibor qaratilgan. Ushbu maqolada shu mavzu yuzasidan ma’lumotlar keltiriladi.