MAQOM SAN’ATI VA ZAMONAVIY MUSIQIY TA'LIMNING YANGI YUZLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Maqolada maqom san'ati va uning zamonaviy musiqiy ta'limdagi o‘rni, an'anaviy va innovatsion yondashuvlarning uyg‘unlashuvi, pedagogik metodlar va zamon talablariga javob beruvchi ta'lim tizimining ahamiyati muhokama qilinadi. Maqolada musiqiy pedagogikaning innovatsion yondashuvlari, o‘qituvchilarning pedagogik kompetensiyasi va maqom san'ati sohasidagi o‘zgarishlar tahlil etiladi.