“YAXSHI” VA “YOMON” TUSHUNCHALARINING KESISHISH MAYDONI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada “ falsafada “yaxshilik” va “yomonlik” tushunchalari bir-biri bilan chambarchas bog‘liqligi  hamda “yaxshilik” va “yomonlik” axloqiy tushunchalardan bo‘lib, ular inson axloqining asosiy ko‘rsatkichlari  ekanligi  ta’kidlangan.“Yaxshilik” va “yomonliklik” tushunchalarining kesishishiga misollar asosida tahlil qilingan.