STEAM TA’LIM TEXNOLOGIYASINI TADBIQ ETISHDA LOYIHALARDAN FOYDALANISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada STEAM texnologiyasining ta’lim jarayonidagi o‘rni, amaliyot bilan bog‘liqligi, STEAM texnologiyasini tadbiq etishda  loyihalardan foydalanish, tajriba o‘tkazish xonalarining tashkil etilishi va ko‘zlangan maqsad, texnologiyaning bola hayotidagi ahamiyati va uning xususiyatlari haqida umumiy ma’lumot berilgan.