INGLIZ TILINI O'QITISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ingliz tilini o’qitishda samarali natijalarga erishish mumkin bo’lgan innovatsion yondoshuvlar haqida so’z yuritilgan.