O’QUVCHI SHAXSINI SHAKLLANTIRISH OILA VA MAKTABDNING O’RNI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada o’quvchi shaxshini hurmat qilish va uni shaxs sifatida shakllanishida oila bilan maktabni o’zaro hamkorligini yo’lga qo’yish yo’llari batafsil yoritilgan.