OʻQUVCHILARDA QADRIYATLI YONDASHUV ASOSIDA MEN KONSEPSIYASINI RIVOJLANTIRISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqola oʻquvchilarda "Men" tushunchasining rivojlanishini qadriyatlarga asoslangan ta’lim yondashuvi orqali o‘rganadi. Unda halollik, hamdardlik va mas’uliyat kabi axloqiy qadriyatlarni ta’lim jarayoniga integratsiya qilish o‘zini anglash, axloqiy qaror qabul qilish va uzoq muddatli shaxsiy rivojlanishni qanday rivojlantirishini yoritib beradi. Tadqiqot maktablar, o‘qituvchilar va reflektiv amaliyotlarning oʻquvchilar shaxsini shakllantirish va ularni kelajakdagi sinovlarga tayyorlashdagi rolini tahlil qiladi. Mustahkam "Men" tushunchasi akademik muvaffaqiyat, hissiy farovonlik va mas’uliyatli fuqarolikni ta’minlaydi.