Shoir dunyoqarashi va ijod konsepsiyasining g‘azaldagi ifodasi (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Komil  Xorazmiy  g’azaliyotida shoir dunyoqarashining aks etishi, ijod konsepsiyasi,  so’zdan  foydalanish mahorati,  g’azallarda qo’llangan badiiy san’atlar haqida so’z boradi.